Laden in Zuidwest

Het platform voor elektrisch laden

Duurzame mobiliteit in Zuidwest-Nederland bereikbaar maken. Daar gaan we voor. Of het nu gaat om laden op uw eigen oprit, op de zaak, in de wijk of onderweg. Laden in Zuidwest helpt u snel op weg. 

Bovendien vertellen we ook graag hoe elektrisch rijden in de praktijk bevalt en waar u aan moet denken wanneer u de overstap maakt naar een elektrische auto of een elektrisch wagenpark.

Vraag direct uw laadpaal aan

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Laden in Zuidwest houdt u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom elektrisch rijden. Zo organiseert Laden in Zuidwest bijvoorbeeld webinars. Ook ontvangt u interessante whitepapers. Meld u hieronder direct aan!

Hoe werkt laden in Zuidwest?

Vraag uw laadpaal aan via deze pagina. Laden in Zuidwest bekijkt uw verzoek en koppelt het verzoek aan de juiste partner.

De partner van Laden in Zuidwest neemt contact met u op. Samen bekijkt u de beste laadoplossing voor uw situatie en ontvangt 

u een aanbod.

De laadpaal wordt geplaatst op locatie. Uw elektrische auto kan worden opgeladen en u bent snel en zorgeloos weer onderweg.

Elektrisch rijden in de praktijk

"Voorheen tankten wij gemiddeld € 150,- benzine per maand. Nu verbruiken we maandelijks gemiddeld € 35,- aan stroom om de auto op te laden. Bovendien is de stroom 100% groen."

“Ik vind het leuk om elektrisch te rijden met alle moderne technieken aan boord. Zo kan ik bijvoorbeeld met mijn telefoon het opladen starten en zelfs de verwarming alvast aanzetten.”

"Elektrisch rijden is heerlijk stil en verrassend vlot. Het rijden in een automaat is wel even wennen, maar dat went erg snel!"

Een eigen laadstation

Laadsessies optioneel verrekenen met uw werkgever

Geschikt voor ieder automerk

Laden met iedere laadpas

Makkelijk in gebruik

Nooit meer tanken

Een laadpaal in de wijk

Snel weer op weg

Dichtbij in uw eigen wijk

Geschikt voor iedere auto

Opladen met uw eigen stekker

Laad tot 100km binnen 60 minuten

Een elektrisch wagenpark als ondernemer?

Gunstige bijtelling voor medewerkers

Laadpaal als service voor uw klanten

Duurzaam imago voor uw bedrijf

Geschikt voor iedere auto

Klaar voor de toekomst

Samenwerken met Laden in Zuidwest

“We begonnen met het plaatsen van openbare laadpalen vanwege de opkomende trend die we zagen in het gebruik van elektrische wagens. We wilden hierin gelijk meegaan. Er wordt veel gebruik van gemaakt, daarom hebben wij besloten om het aantal laadpunten flink uit te breiden.”    

“Voor het opladen van onze hybride auto hebben we ervoor gekozen om een laadstation te laten installeren. Doordat het laadstation bij het bedrijf is geïnstalleerd, kunnen ook onze klanten hun elektrische auto bij ons opladen. Daarmee bieden we extra service.”

Built with